Νέα

//
//
//
Όταν οι Εναερίτες γίνονται οι Spiderman των Τηλεπικοινωνιών!
22 Μαΐου 2023

Όταν οι Εναερίτες γίνονται οι Spiderman των Τηλεπικοινωνιών!


"Μουσεία, Αειφορία και Ποιότητα Ζωής", το μήνυμα της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων για το 2023.
Το Μουσείο γιόρτασε με δράσεις μέσα και έξω από την μόνιμη έκθεσή του καλώντας κοινό κάθε ηλικίας να συμμετέχει σε διαδραστικά προγράμματα.


Την Κυριακή 14 Μαΐου, 125 επισκέπτες. μικροί & μεγάλοι. επέλεξαν ανάμεσα από ασκήσεις Pilates, με συνοδεία χαλαρωτικής και well being μουσικής, κατασκευή γιορτινών props (τιάρες, γραβάτες, παπιγιόν) & παιχνίδι στο τραπέζι επαυξημένης πραγματικότητας με άμμο (sandbox), δημιουργώντας δίκτυα επικοινωνίας ανάμεσα σε λόφους, ποτάμια & πεδιάδες.

Στην έκθεση του Μουσείου, η Μικτή Χορωδία Ομίλου ΟΤΕ Αθηνών ερμήνευσε Χατζηδάκι ταξιδεύοντάς μας στον κόσμο της μουσικής δημιουργίας!


Την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών (17/5) γιορτάσαμε στα «Παιδικά χωριά SOS» & και τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων( 18/5) στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας μεταφέροντας τις δράσεις μας εκτός των τειχών.
Συναντήσαμε 60 παιδιά από 7 έως 13 χρονών και μιλήσαμε για το Μουσείο μας μέσα από μία virtual tour παρουσίαση, φέρνοντας κοντά στα παιδιά την εμπειρία της επίσκεψης.
Μιλήσαμε, ακούσαμε, δημιουργήσαμε με ανακυκλώσιμα υλικά, διακοσμητικά στηρίγματα φυτών με έμπνευση από τους ανθρώπους των Τηλεπικοινωνιών, τις τηλεφωνήτριες και τους εναερίτες.
Στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας ο Γιάννης μας είπε ότι δεν μπορεί να είναι δυνατόν κάποιος να σκαρφαλώνει στην κολώνα αν δεν είναι ο SPIDERMAN! …αυτή τη φράση την «κλέβουμε» για κάθε ξενάγησή μας!

Πάρε μια γεύση από τις δράσεις μας εδώ Και του χρόνου!

Πίσω στα Νέα
Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο