Νέα

//
//
//
Οι Μουσειοπαιδαγωγικές Δράσεις ξεκινούν. Συνδέσου τώρα!
16 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Μουσειοπαιδαγωγικές Δράσεις ξεκινούν. Συνδέσου τώρα!

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου ανοίγουμε τις πόρτες του Μουσείου και σε υποδεχόμαστε στο υπαίθριο εργαστήρι Χαρακτικής με το ποδήλατό σου!

Θα μιλήσουμε για τυπώματα και τηλεγραφήματα, θα δείς ένα ποδήλατο ταχυδρομικού διανομέα δεκαετίας '50 και θα ακούσεις πώς τα τηλεγραφήματα, η πρώτη ηλεκτρονική μορφή ανθρώπινης επικοινωνίας, μετέφεραν μηνύματα με μεγάλη ταχύτητα σε όλες τις γωνιές της γης!

Σε ένα εργαστήρι στην αυλή του μουσείου, θα συνομιλήσεις με τους σπουδαίους χαράκτες, τον Πίνο και την Δήμητρα από το Κέντρο Χαρακτικής Αθηνών Pandolfini- Σιατερλή, οι οποίοι θα σου δείξουν τί είναι χαρακτική τέχνη και θα σε καθοδηγήσουν για να φτιάξεις το δικό σου τύπωμα με τις ρόδες του ποδηλάτου σου.

Ώρες Διεξαγωγής : 10.00-11.30 & 12.00-13.30

Με ένα κλικ εδώ κάνε την κράτησή σου τώρα!

*Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν. Απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση.

*Η είσοδος στους χώρους του Μουσείου θα επιτρέπεται μόνο με τη χρήση μάσκας και με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, ενώ οι ανήλικοι θα προσέρχονται με δήλωση self test των γονέων (σε περίπτωση ιατρικής εξαίρεσης η είσοδος θα πραγματοποιείται με αρνητικό rapid test των τελευταίων 48 ωρών ή PCR test των τελευταίων 72 ωρών και την επίδειξη της αντίστοιχης ιατρικής βεβαίωσης). Τα πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έντυπη μορφή είτε ηλεκτρονικά από το κινητό του επισκέπτη.

Πίσω στα Νέα
Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο