Νέα

//
//
//
Οι νέες μας Εκπαιδευτικές Δράσεις για τη χρονιά 2016-‘17
31 Αυγούστου 2016

Οι νέες μας Εκπαιδευτικές Δράσεις για τη χρονιά 2016-‘17

Για μια ακόμη σχολική περίοδο, για 7η συνεχή χρονιά, το ΜΤ υλοποιεί εκπαιδευτικές δράσεις, που απευθύνονται σε σχολικές ομάδες, οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες. Όταν η Τέχνη «συναντά» την τεχνολογία και η γνώση γίνεται παιχνίδι, τότε η μουσειακή εμπειρία αποκτά διαφορετικό νόημα και περιεχόμενο, προσφέροντας συγχρόνως τη χαρά της δημιουργίας όχι μόνο στα παιδιά, αλλά και στους μεγάλους.

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών, παρουσιάζει νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, βασισμένα πάντα στη θεματολογία των συλλογών του, με εργαστήρια και δράσεις, που αφορούν στην εφαρμοσμένη τεχνολογία και τις εικαστικές τέχνες.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, είναι δωρεάν, ξεκινούν τον Οκτώβριο και διαρκούν έως και τον Μάιο του 2017.

Επισκεφτείτε τη σελίδα με τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και δείτε αναλυτικά τα Τεχνολογικά και Εικαστικά Εργαστήρια για σχολικές ομάδες, καθώς και τις Εικαστικές δράσεις για οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες.

Κλείστε έγκαιρα θέση και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια ολοκληρωμένη μουσειακή εμπειρία στο μοναδικό τεχνολογικό μουσείο, που διατηρεί ζωντανή στη μνήμη, την ιστορία των τηλεπικοινωνιών στη χώρα μας.

Πίσω στα Νέα
Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο