Νέα

//
//
//
Ομαδικές Ξεναγησεις & Υπαίθρια Εικαστικά Εργαστήρια στην αυλή του Μουσείου για τη γιορτή των Μουσείων!
16 Μαΐου 2022

Ομαδικές Ξεναγησεις & Υπαίθρια Εικαστικά Εργαστήρια στην αυλή του Μουσείου για τη γιορτή των Μουσείων!

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών 17/5) & τη  Διεθνή  Ημέρα Μουσείων (18/5) που φέτος έχει μήνυμα  "Η Δύναμη των Μουσείων" με δράσεις μέσα και έξω από το Μουσείο!

Την Κυριακή 22 Μαΐου κλείσε θέση εδώ,  έλα στο υπαίθριο εικαστικό εργαστήρι στην αυλή του Μουσείου στην Νέα Κηφισιά, και φτιάξε τηλέφωνα και δορυφόρους από πευκοβελόνες.  Την ίδια ημέρα,  κάνε κράτηση εδώ για την ομαδική ξενάγηση στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου και  ανακάλυψε την ιστορία των τηλεπικοινωνιών από την αρχαία Ελλάδα έως το σύγχρονο ψηφιακό κόσμο!

Η μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών  θα είναι μαζί μας στο Μουσείο για να μας ταξιδέψει στον κόσμο της μουσικής δημιουργίας. 

Την ημέρα της γιορτής των Μουσείω,Τετάρτη 18 Μαΐου, έλα στην ομαδική ξενάγηση στους εκθεσιακούς χώρους, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18.00-19.00.

Οι δράσεις του Μουσείου όμως  δεν σταματούν! 

Επισκεπτόμαστε τα «Παιδικά χωριά SOS»/Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης Αθήνας  και το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας για να κατασκευάσουμε με ανακυλώσιμα υλικά «το Μουσείο στη βαλίτσα μας», συνδεόμαστε διαδικτυακά με τη Μονάδα φροντίδας και Αποκατάστασης Ηλικιωμένων Νέα Θάλπη και θυμόμαστε μαζί  τα σημαντικότερα γεγονότα του 20ου αιώνα μέσα από τη σπάνια συλλογή των Τηλεγραφιών του Μουσείου

Δες εδώ αναλυτικά τις δράσεις του Μουσείου

Πίσω στα Νέα
Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο