Νέα

//
//
//
Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών στο 4ο Athens Science Festival
7 Μαρτίου 2017

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών στο 4ο Athens Science Festival

Πότε;

Από τις 29 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2017

Τι θα συμβεί;

Το 4ο ASF θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, και το κεντρικό του θέμα θα είναι «Διαμορφώνοντας το Μέλλον μας». Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει ποικίλες εκδηλώσεις, επιστημονικά διαδραστικά δρώμενα όπως πειράματα και εργαστήρια, συζητήσεις, θεατρικές παραστάσεις, σεμινάρια (workshops), εκθέσεις, ομιλίες κτλ και θα απευθύνεται σε κάθε ηλικία. Απευθύνεται σε σχολεία, ενήλικο κοινό αλλά και οικογένειες.

Το Μουσείο ….. εκεί!

To Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ συμμετέχει στο 4o Athens Science Festival με δύο δράσεις: μια Μεταφερόμενη Έκθεση και ένα Εκπαιδευτικό Εργαστήρι, για παιδιά από 9-13 ετών.

Η Έκθεση-Το Εργαστήρι

Ο τίτλος της έκθεσης, που παρουσιάζει το Μουσείο είναι: «Τηλεφωνική Επικοινωνία… και άλλες Ιστορίες» και αφορά στην έκθεση τηλεφώνων διαφορετικών εποχών.

Στο εκπαιδευτικό εργαστήρι, τα παιδιά φτιάχνουν το δικό τους τηλεφωνικό κέντρο. Το πείραμα βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν στη πράξη, την αρχή λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου και τη διαδικασία επικοινωνίας των ανθρώπων μέχρι και τις πρόσφατες δεκαετίες.

Το πρόγραμμα

Ημέρες Μεταφερόμενης Έκθεσης:

Καθημερινές 09.00-14.00 & Σαββατοκύριακα 11.00-16.00

Ημέρες Διεξαγωγής Εργαστηρίου:

Καθημερινές 09.30-13.00 & Σαββατοκύριακο 11.30-15.00

Επισκεφτείτε μας

Θα βρισκόμαστε στον 1ο όροφο του INNOVATHENS

Πίσω στα Νέα
Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο