Νέα

//
//
//
Το ΟΤΕ HISTORY φέρνει τα παιδιά στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών
30 Ιουνίου 2016

Το ΟΤΕ HISTORY φέρνει τα παιδιά στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών

Πάνω από 100 παιδιά μαζί με τους γονείς τους, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις βιωματικές ξεναγήσεις που σχεδίασε το ΟΤΕ HISTORY σε μουσεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Στο δικό μας Μουσείο, πέρα από μία ολοκληρωμένη μουσειακή εμπειρία, που έζησαν τα παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, η δράση περιελάμβανε και… «ρεπορτάζ»!

Οι μικροί μας φίλοι, παρακολουθώντας μια ξενάγηση ειδικά σχεδιασμένη για αυτούς, με «απρόσμενες» παρεμβάσεις συνεργατών του μουσείου, μεταμορφώνονταν σιγά-σιγά σε επαγγελματίες ρεπόρτερ, ανακαλύπτοντας ξαφνικά τη μεγάλη χαμένη είδηση, της «ίδρυσης του Μoυσείου Τηλεπικοινωνιών το 1990»!

Ανάμεσα σε εκθέματα και βιτρίνες με παλιά τηλέφωνα, σε ωρολέκτες, μορσικούς τηλέγραφους, μηχανήματα τηλεφωτογραφίας, τηλεφωνικούς θαλάμους και δορυφορικά συστήματα, οι μικροί ρεπόρτερ συμπλήρωναν βήμα-βήμα τα «κενά» της είδησης, λέξη τη λέξη, για να συγκεντρωθούν τελικά όλοι μαζί σε ένα χώρο με τραπέζια εργασίας και να συντάξουν το δικό τους Δελτίο Ειδήσεων!

Και μετά, η μεγάλη στιγμή, η επόμενη έκπληξη: ένα πλήρες τηλεοπτικό στούντιο τους περίμενε, έτοιμο να εκπέμψει τη δική τους εκπομπή!

Οι «δημοσιογράφοι» μας, λοιπόν, με την καθοδήγηση της αρχισυντάκτριας του Δελτίου και υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη, πήραν θέση μπροστά από τις κάμερες, τα φώτα άναψαν, το «βγαίνουμε στον αέρα», ακούστηκε, και… ένας ένας, άρχισαν να εκφωνούν τη δική τους είδηση, αυτή, που είχαν γράψει κυριολεκτικά, στο παρά πέντε.

Στο τέλος του Δελτίου η ικανοποίηση ήταν φανερή, με τη δημοσιογραφική τους εμπειρία να ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο.

Γιατί τελικά, ήταν μια πολύ όμορφη μέρα, στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ.

Μια μέρα, που τους προσέφερε με μοναδικό τρόπο, το ΟΤΕ HISTORY!

Πίσω στα Νέα
Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο