Χορωδία

//
//
Χορωδία

Χορωδία Αθήνας

Χορωδία Αθήνας

Η Μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών, ταξιδεύει στον κόσμο της μουσικής πάνω από 50 χρόνια και γεμίζει τις αποσκευές της με εμπειρίες, βραβεία και διακρίσεις. 

Από το 1968, υποστηρικτής και εμπνευστής της Χορωδίας ήταν ο Αλέξανδρος Παπαγιαννόπουλος, τότε εργαζόμενος στον ΟΤΕ, ο οποίος με αφοσίωση και αγάπη οδήγησε τη χορωδία σε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία. Το 2012, τη διεύθυνση της χορωδίας ανέλαβε ο μαέστρος Δημήτρης Μπουζάνης, εμπνευστής του ιμchor, ενός πρωτοπόρου μουσικού σχήματος που καταργεί τις αποστάσεις και εμπλέκει ενεργά το κοινό με τη χορωδία και τη μουσική δημιουργία.

Η χορωδία αποτελείται από 37 χορωδούς, άνδρες και γυναίκες και περιλαμβάνει τέσσερις τύπους φωνής: σοπράνο, άλτο, τενόρος και μπάσος.

Στη μακρόχρονη πορεία της, έχει καταφέρει να ταυτιστεί με εξαιρετικά υψηλά επίπεδα επιδόσεων που την καθιστούν μία από τις κορυφαίες ερασιτεχνικές χορωδίες της Ελλάδας. Έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς χορωδιακούς διαγωνισμούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Προφίλ Χορωδίας

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών, Δεκέμβριος 2023

Ωδείο Αθηνών, Δεκέμβριος 2022

Kτίριο ΟΤΕ ΥΜΑ, Μάιος 2022

Χριστούγεννα 2020

Ξενοδοχείο Μπάγκειον, Ιούνιος 2017

Μουσείο Μπενάκη, Μάρτιος 2017

Φωτογραφίες από εκδηλώσεις

Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο