Νέα

//
//
//
«Εικονογραφούμε μία τηλεφωνική συνομιλία» Λέξεις,συναισθήματα & πολύχρωμα τηλέφωνα
7 Φεβρουαρίου 2023

«Εικονογραφούμε μία τηλεφωνική συνομιλία» Λέξεις,συναισθήματα & πολύχρωμα τηλέφωνα

Kυριακή 12 Φεβρουαρίου το Μουσείο γίνεται Γκαλερί Τέχνης

Μπορεί μια τηλεφωνική συνομιλία να γίνει μια πολύχρωμη ζωγραφιά με λέξεις ;

Την Κυριακή στο Mουσείο μας μαζί με την καθοδήγηση της καταξιωμένης εικαστικού Μάρθας Δημητροπούλου και με έμπνευση από τη διάσημη Γαλλοαμερικανίδα εικαστικό Νiki de Saint Phalle που λάτρευε τα πολύχρωμα έργα, σίγουρα ΝΑΙ!

Μία τηλεφωνική συνομιλία είναι γεμάτη λέξεις και συναισθήματα, εικόνες!

Έλα στο Μουσείο  και ζωγράφισε τη δική σου τηλεφωνική συνομιλία… αυτή  που θυμάσαι, σου έκανε εντύπωση ή που φαντάζεσαι να κάνεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο ή αυτή που θα εμπνευστείς μετά από τη σύντομη βόλτα στο Μουσείο …

Ανακάλυψε τι είπε ο εφευρέτης του τηλεφώνου Bell με τον συνεργάτη του Watson στην πρώτη τηλεφωνική συνομιλία που έγινε ποτέ στην ιστορία και αν θες ζωγράφισέ το!

Η εικαστικός Mάρθα Δημητροπούλου θα βρίσκεται μαζί σου για να σε βοηθήσει να αποτυπώσεις με πολύχρωμους μαρκαδόρους τα συναισθήματα και τις λέξεις που μεταφέρεις μέσα από μία  τηλεφωνική γραμμή!

Όπως το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών μεταμορφώνεται σε Γκαλερί Τέχνης, έτσι και εσύ θα μεταμορφώσεις, για πρώτη φορά, τη δική σου συνομιλία σε πρωτότυπο σκίτσο! Η φαντασία σου και τα συναισθήματά σου θα δώσουν στο σκίτσο σου το καλύτερο χρώμα!

Κλείσε θέση ηλεκτρονικά εδώ και έλα στο Μουσείο στη Νέα Κηφισιά!

Tην ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί ομαδική ξενάγηση στους χώρους της μόνιμης έκθεσης (ώρα 14.00-15.00). Κάνε κράτηση εδώ  

Πίσω στα Νέα
Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο