Νέα

//
//
//
Λέξεις,συναισθήματα & πολύχρωμα τηλέφωνα στο Μουσείο
29 Απριλίου 2023

Λέξεις,συναισθήματα & πολύχρωμα τηλέφωνα στο Μουσείο

Μουσειοπαιδαγωγική δράση: "Εικονογρφώντας μια τηλεφωνική συνομιλία"

Kυριακή 7 Μάϊου 2023

Μπορεί μια τηλεφωνική συνομιλία να γίνει μια πολύχρωμη ζωγραφιά με λέξεις;

Σίγουρα ΝΑΙ! με την καθοδήγηση της καταξιωμένης εικαστικού Μάρθας Δημητροπούλου και με έμπνευση από τη διάσημη Γαλλοαμερικανίδα εικαστικό Νiki de Saint Phalle που λάτρευε τα πολύχρωμα έργα!

Μία τηλεφωνική συνομιλία είναι γεμάτη λέξεις, συναισθήματα και εικόνες!

Έλα στο Μουσείο στη Νέα Κηφισιά και ζωγράφισε τη δική σου τηλεφωνική συνομιλία… αυτή  που θυμάσαι, σου έκανε εντύπωση ή που φαντάζεσαι να κάνεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο ή αυτή που θα εμπνευστείς μετά από τη σύντομη βόλτα στη μόνιμη έκθεση …

Ανακάλυψε τι είπε ο εφευρέτης του τηλεφώνου Bell με τον συνεργάτη του Watson στην πρώτη τηλεφωνική συνομιλία που έγινε ποτέ στην ιστορία και αν θες ζωγράφισέ το!

Η εικαστικός Mάρθα Δημητροπούλου θα βρίσκεται μαζί σου για να σε βοηθήσει να αποτυπώσεις με πολύχρωμους μαρκαδόρους τα συναισθήματα και τις λέξεις που μεταφέρεις μέσα από μία  τηλεφωνική γραμμή!

Όπως το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών μεταμορφώνεται σε Γκαλερί Τέχνης, έτσι και εσύ θα μεταμορφώσεις, για πρώτη φορά, τη δική σου συνομιλία σε πρωτότυπο σκίτσο! Η φαντασία σου και τα συναισθήματά σου θα δώσουν στο σκίτσο σου το καλύτερο χρώμα!

Κλείσε θέση ηλεκτρονικά εδώ !

Tην ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί ομαδική ξενάγηση στους χώρους της μόνιμης έκθεσης (ώρα 14.00-15.00). Κάνε κράτηση εδώ  

Πίσω στα Νέα
Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο