Νέα

//
//
//
"Εικονογραφώντας μια τηλεφωνική συνομιλία". Την Kυριακή 12 Φεβρουαρίου το Μουσείο γίνεται Γκαλερί Τέχνης!
19 Ιανουαρίου 2023

"Εικονογραφώντας μια τηλεφωνική συνομιλία". Την Kυριακή 12 Φεβρουαρίου το Μουσείο γίνεται Γκαλερί Τέχνης!

Μπορεί μια τηλεφωνική συνομιλία να γίνει μια πολύχρωμη ζωγραφιά με λέξεις;

Με την καθοδήγηση της καταξιωμένης εικαστικού Μάρθας Δημητροπούλου και με έμπνευση από τη διάσημη Γαλλοαμερικανίδα εικαστικό Νiki de Saint Phalle που λάτρευε τα πολύχρωμα έργα, σίγουρα ΝΑΙ!

Εξάλλου μία τηλεφωνική συνομιλία είναι γεμάτη λέξεις και συναισθήματα

Έλα στο Μουσείο την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ζωγράφισε τη δική σου τηλεφωνική συνομιλία… αυτή  που θυμάσαι από παλιά  ή που φαντάζεσαι να κάνεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο ή ακόμα αυτή που θα εμπνευστείς μετά από μία σύντομη βόλτα στο Μουσείο

Ανακάλυψε τι είπε ο εφευρέτης του τηλεφώνου Bell με τον συνεργάτη του Watson στην πρώτη τηλεφωνική συνομιλία που έγινε ποτέ στην ιστορία και αν θες ζωγράφισέ το!

Η εικαστικός Mάρθα Δημητροπούλου θα βρίσκεται μαζί σου για να σε βοηθήσει να αποτυπώσεις με πολύχρωμους μαρκαδόρους τα συναισθήματα και τις λέξεις που μεταφέρεις μέσα από μία  τηλεφωνική γραμμή!

Όπως το Μουσείο μεταμορφώνεται σε Γκαλερί Τέχνης, έτσι και εσύ θα μεταμορφώσεις, για πρώτη φορά, τη δική σου συνομιλία σε πρωτότυπο σκίτσο! Η φαντασία σου και τα συναισθήματά σου θα δώσουν στο σκίτσο σου το καλύτερο χρώμα!

Κάνε κράτηση εδώ

Tην ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί ομαδική ξενάγηση στους χώρους της μόνιμης έκθεσης (ώρα 14.00-15.00). Κάνε κράτηση εδώ  

Πίσω στα Νέα
Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο