Νέα

//
//
//
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών: Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα. Κάντε κράτηση!
18 Σεπτεμβρίου 2020

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών: Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα. Κάντε κράτηση!

Νέα προγράμματα, νέες δράσεις 2020-2021

Ένα «δύσκολο» καλοκαίρι τελείωσε, το φθινόπωρο, έφτασε και οι ετοιμασίες για τη νέα σχολική χρονιά και για τον χειμώνα, που είναι μπροστά μας, άρχισαν. Εμείς είμαστε ήδη έτοιμοι για να υποδεχθούμε τη νέα περίοδο, με προγράμματα και δράσεις, για σχολικές ομάδες, αλλά και οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες.

Ειδικά για το Μουσείο, η φετινή χρονιά, έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς συμπληρώνουμε 30 χρόνια λειτουργίας και 10 χρόνια εκπαιδευτικών προγραμμάτων! Όλα αυτά τα χρόνια σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα με βασικούς άξονες τη γνώση, την ψυχαγωγία, την επικοινωνία και την τεχνολογία!

Για το 2020-2021 σας καλούμε να συμμετέχετε στα εκπαιδευτικά προγράμματα που εσείς ξεχωρίσατε με την προτίμησή σας, αυτή την δεκαετία! Μπορείτε να συμμετέχετε στα προγράμματα που θέλετε ή μέσω ψηφιακής πλατφόρμας On line, ή δια ζώσης στο Μουσείο, ή ακόμα μέσα από ειδικά μαγνητοσκοπημένα video on demand που μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα και γρήγορα από το site μας.

Οι δράσεις μας ξεκινούν τον Οκτώβριο 2020 και θα διαρκέσουν έως τον Ιούνιο 2021.

Δείτε όλες τις « Best Of »δράσεις μας για σχολικές ομάδες, οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες και κάνετε ηλεκτρονικά την κράτησή σας.

Συνεχίζουμε συνδεδεμένοι, δημιουργικοί και ασφαλείς

*Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του Μουσείου είναι δωρεάν!

*Σας ενημερώνουμε ότι ως μέτρο πρόληψης και προστασίας από τον COVID-19, για όλες τις σχολικές και οικογενειακές δράσεις, που έχουν προγραμματιστεί τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Πίσω στα Νέα
Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο