Νέα

//
//
//
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών - Open Day «Ζήσε το Μουσείο αλλιώς!»
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών - Open Day «Ζήσε το Μουσείο αλλιώς!»
10 Σεπτεμβρίου 2019

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών - Open Day «Ζήσε το Μουσείο αλλιώς!»

Πώς ο κώδικας Μορς περνάει μέσα από την οπτική ίνα; Μπορούμε με ανακυκλώσιμα υλικά να δημιουργήσουμε πρωτότυπα έργα τέχνης; Πώς οι ήχοι τηλεφώνων και οι κόρνες ποδηλάτων μας βοηθούν να συνθέσουμε μουσικές δημιουργίες; Αυτά και άλλα πολλά θα ανακαλύψουν φέτος οι μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, που θα επισκεφθούν το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών για να μάθουν, να διασκεδάσουν και να βιώσουν μια αξέχαστη και συναρπαστική εμπειρία!

Όσο για τις Κυριακές… Από τον Οκτώβριο ξεκινούν τα νέα μας οικογενειακά προγράμματα με Ρομποτική, Αρχιτεκτονική, Επικοινωνία, Virtual Reality, 3D ζωγραφική, αλλά και φωσφορίζουσες διαδρομές στο σκοτάδι! Και φυσικά, μην παραλείψετε να πάρετε μέρος στις οργανωμένες ξεναγήσεις στους ανακαινισμένους χώρους του Μουσείου και να ανακαλύψετε μαζί μας τη συναρπαστική ιστορία των τηλεπικοινωνιών, από την αρχαία Ελλάδα έως το σύγχρονο ψηφιακό κόσμο!

Μέχρι τότε, σας περιμένουμε στις 29 Σεπτεμβρίου για να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη της νέας χρονιάς, σε μια μεγάλη γιορτή γεμάτη δράσεις, μουσική, happenings και εκπλήξεις! Από τις 10.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, χωρίς να χρειάζεται κράτηση, ελάτε να ζήσετε το Μουσείο αλλιώς!

Σας περιμένουμε!

*Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του Μουσείου είναι δωρεάν και χρειάζεται ηλεκτρονική κράτηση.

Πίσω στα Νέα
Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο