Νέα

//
//
//
Νέα Εκπαιδευτικά προγράμματα και Δράσεις
6 Σεπτεμβρίου 2018

Νέα Εκπαιδευτικά προγράμματα και Δράσεις

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών παρουσιάζει τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, που θα πραγματοποιηθούν αυτή την περίοδο, αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο, φτάνοντας μέχρι και το Μάιο!

Με «οδηγό» τη γνώση, με «όχημα» τη ψυχαγωγία, αλλά και με τη «δύναμη» της τεχνολογίας, τα σχολικά και οικογενειακά προγράμματα του Μουσείου, σας περιμένουν σε κάποια από τις επόμενες επισκέψεις σας, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία επικοινωνίας!

Εικαστικές δράσεις, τεχνολογικά εργαστήρια, παρουσιάσεις για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, θεατρική παράσταση, καθώς και για πρώτη φορά, ένα θεατρικό παιχνίδι, συνθέτουν το πανόραμα των προγραμμάτων για τις σχολικές ομάδες, που θα συμμετέχουν, ενώ από την άλλη, τεχνολογίες Augmented & Virtual Reality, παιχνίδια μυστηρίου και γνώσεων, αλλά και ρομποτική, είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν χαρά και ξέγνοιαστες στιγμές, στα παιδιά και τους γονείς, καθώς και στους μεμονωμένους επισκέπτες.

Ενημερωθείτε , αναλυτικά για το περιεχόμενο του κάθε προγράμματος ξεχωριστά και κάντε τη δική σας ηλεκτρονική κράτηση, τώρα!

Τα φετινά προγράμματα του Μουσείου, δεν πρέπει να τα χάσετε, για κανένα λόγο!

Πίσω στα Νέα
Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο