Νέα

//
//
//
Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου φτιάχνουμε γλυπτά από πευκοβελόνες στην αυλή του μουσείου!
30 Σεπτεμβρίου 2021

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου φτιάχνουμε γλυπτά από πευκοβελόνες στην αυλή του μουσείου!

Συνεχίζουμε τις μουσειοπαιδαγωγικές δράσεις στην αυλή του μουσείου και σας περιμένουμε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο πρωτότυπο υπαίθριο εργαστήρι "Τηλέφωνα από Πευλοβελόνες".

Με έμπνευση από τη φύση και με την καθοδήγηση της γνωστής εικαστικού, Μάρθας Δημητροπούλου, θα μάθουμε πώς μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικά με τη φύση και με πευκοβελόνες, φύλλα και ξυλαράκια από την αυλή, θα φτιάξουμε γλυπτά αριστουργήματα!


Θα επισκεφθούμε τους εκθεσιακούς χώρους της μόνιμης έκθεσης, αρχίζοντας από την αίθουσα του Δορυφόρου, θα κάνουμε μία σύντομη στάση για να δούμε σπάνιες συλλογές τηλεφώνων και στη συνέχεια, στην αίθουσα της αρχαίας Ελλάδας, θα κατανοήσουμε πώς τα περιστέρια μετέφεραν μηνήματα.

Ώρες Διεξαγωγής :

10.00-10.45

11.00-11.45

12.00-12.45

13.00-13.45

Με ένα κλικ εδώ κάνε την κράτησή σου τώρα!

*Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν. Απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση.

Μέτρα Υγειονομικής προστασίας:

*"Συνδεόμαστε" μαζί σας με ασφάλεια, ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτείας για την εξάπλωση της πανδημίας. Η είσοδος στους χώρους του Μουσείου θα επιτρέπεται μόνο με τη χρήση μάσκας και με υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο:

Για ενήλικες και ανηλίκους από 12 ετών και άνω:

  • πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή
  • αποτελέσματος του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Κορωνιού COVID-19 (rapid test), το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών πριν την είσοδο στο χώρο.

Για ανηλίκους από 4 έως 11 ετών:

  • δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετράωρου

Τα πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έντυπη μορφή είτε ηλεκτρονικά από το κινητό του επισκέπτη. Σημειώνεται ότι με τη σάρωση των κωδικών QR δεν θα συλλέξουμε, αποθηκεύσουμε ή με άλλο τρόπο επεξεργαστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Πίσω στα Νέα
Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο