Νέα

//
//
//
Ermis Awards 2022 για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Το Μουσείο στη βαλίτσα μας"
1 Φεβρουαρίου 2023

Ermis Awards 2022 για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Το Μουσείο στη βαλίτσα μας"

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στο Ωδείο Αθηνών, σε μια λαμπερή τελετή, η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ)  βράβευσε τις καλύτερες ιδέες της χρονιάς που πέρασε. Στις κριτικές επιτροπές για όλες τις κατηγορίες, συμμετείχαν συνολικά 283 κριτές από την Ακαδημία Κριτών των Ermis Awards.   

Το Mουσείο Τηλεπικοινωνιών και η Μ-art με πολλή χαρά λάβαμε το βραβείο BRONZE  στην κατηγορία PR (Δημόσιες Σχέσεις) για το εικαστικό εργαστήρι «Το Μουσείο στη βαλίτσα μας» που πραγματοποιήθηκε τη σχολική χρονιά 2021-2022 για τα απομακρυσμένα σχολεία της Ελλάδας.

«Tαξιδέψαμε» διαδικτυακά σε 50 απομακρυσμένα δημοτικά σχολεία από το Σουφλί μέχρι τη Γαύδο & από το Καστελόριζο μέχρι το Μαθράκι στα διαπόντια νησιά.

Στα εργαστήρια με έμπνευση από τις τηλεπικοινωνίες, συμμετείχαν 103 σχολικές τάξεις και γνωρίσαμε 1.928 παιδιά και 126 εκπαιδευτικούς! Μαθητές από μονοθέσια και διθέσια σχολεία συνδέθηκαν ψηφιακά με συμμαθητές τους για να γίνουν μια μεγάλη ομάδα συν-δημιουργίας. 

Στο εικαστικό εργαστήρι που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την M-art, οι μαθητές με έμπνευση από τον εικαστικό Αλέξη Ακριθάκη και τον κόκκινο κερματοδέκτη της συλλογής του Μουσείου, έφτιαξαν μια «εικαστική» βαλίτσα από ανακυκλώσιμα υλικά για να ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο!

Ήταν μια μοναδική εμπειρία επικοινωνίας! 

Δείτε τη δράση που βραβεύτηκε και ταξιδεψτε μαζί μας!

Πίσω στα Νέα
Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο