Νέα

//
//
//
Τιμητική εκδήλωση για κοινωφελείς οργανισμούς, στο Μουσείο μας
8 Ιουνίου 2016

Τιμητική εκδήλωση για κοινωφελείς οργανισμούς, στο Μουσείο μας

Δεκαέξι κοινωφελείς οργανισμοί από όλη την Ελλάδα που φροντίζουν παιδιά, και στηρίζει φέτος ο Όμιλος ΟΤΕ με ποσό που ξεπερνά τις 550.000 €, παραβρέθηκαν σε μια ειδική εκδήλωση προς τιμήν τους, που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.

H φιλοξενία στο Μουσείο ξεκίνησε με ξενάγηση στις συλλογές, όπου ξεδιπλώνεται η ιστορία των τηλεπικοινωνιών, από την προηλεκτρική περίοδο μέχρι τη σύγχρονη δορυφορική και κινητή τηλεφωνία αποκαλύπτοντας, τη σύνδεση των τηλεπικοινωνιών με την κοινωνική και τεχνολογική ιστορία της χώρας μας.

Με το πέρας της ξενάγησης, οι εκπρόσωποι των κοινωφελών οργανισμών προσήλθαν στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο του Μουσείου, γευμάτισαν και συνομίλησαν με τα στελέχη του ομίλου, και άκουσαν το σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου, κ. Μ. Τσαμάζ, ο οποίος εξήρε για μια ακόμη φορά το σημαντικό έργο τους, τονίζοντας, πως αποτελεί τιμή για τον Όμιλο, η στήριξη αυτή.

Ένα «κομμάτι» της ιστορίας των τηλεπικοινωνιών στη χώρα μας, ένα αντίγραφο συλλεκτικού μονωτήρα, ήταν το δώρο, που προσφέρθηκε στους εκπροσώπους των κοινωφελών οργανισμών, με το τέλος της εκδήλωσης. Και φυσικά ανανεώσαμε το ραντεβού μας την επόμενη φορά για μια επίσκεψη μαζί με τα «παιδιά» τους, προσφέροντάς τους ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο της επικοινωνίας.

Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου

Πίσω στα Νέα
Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο