Νέα

//
//
//
Την Κυριακή 20 Μαρτίου έλα στο Μουσείο και γίνε DJ!
28 Φεβρουαρίου 2022

Την Κυριακή 20 Μαρτίου έλα στο Μουσείο και γίνε DJ!

Αν δεν πρόλαβες το Φεβρουάριο να συμμετάσχεις στην δράση " Γίνε DJ στο Μουσείο!" μην ανησυχείς... Ετοίμασε τα 2 αγαπημένα σου tracks σε ένα USB, κάνε on line την κράτησή σου εδώ και έλα στα decks του Μουσείου την Κυριακή 20 Μαρτίου.

Η ομάδα του Μουσείου και ο αγαπημένος DJ Κωστής Νικηφοράκης, σε ένα ειδικό DJ SET που έχει στηθεί στην μόνιμη έκθεση του Μουσείου, σε περιμένουν για να σε ταξιδέψουν από την Τζαμάικα της Καραιβικής μέχρι την Μεγάλη Βρετανία για να γνωρίσεις την εξέλιξη της DJ  κουλτουρας μέσα από τα stack systems & block parties, τα γνωστά  παρτυ στις γειτονιές της Μ. Βρετανίας και της Νέας Υόρκης. 

Αφού δεις και ακούσεις πως συνδέεται η μουσική  με την επικοινωνία μέσα από μία σύντομη βόλτα στο Μουσείο, θα κάνεις τα πρώτα σου βήματα ως DJ, με την καθοδήγηση του  Κωστή Νικηφοράκη και θα μίξαρεις με την τεχνική transition fade in fade out, τα δύο αγαπημένα σου tracks.

Μην το χάσεις!

*Η δράση  " Γίνε DJ στο Μουσείο"  στις 20/3  θα πραγματοποιηθεί  στις 10.30 - 12.00  & 12.30-14.00 και  απευθύνεται σε εφήβους 11-16 χρονών. 

** Η συμμετοχή  είναι δωρεάν.

Πίσω στα Νέα
Play Video
Μετάβαση στο περιεχόμενο